Intergrip

Intergrip is een softwareplatform met verschillende oplossingen voor onderwijs en gemeente. Intergrip bedient 85% van het voortgezet onderwijs, het MBO en gemeenten. Er maken dagelijks duizenden gebruikers en honderdduizenden leerlingen gebruik van het platform. Gebruikers bestaan uit professionals, decanen, mentoren, intakers, project- en programmaleiders, begeleiders, leerplichtambtenaren en (RMC) coördinatoren.

Probleemstelling

Op het grote platform van Intergrip kan het voorkomen dat er iets fout gaat, of zijn er gebruikers die iets niet begrijpen. Gebruikers en leerlingen van het platform hebben de mogelijkheid om per mail contact op te nemen om een vraag te stellen of een fout te melden. Naar aanleiding van deze vragen/foutmeldingen worden tickets gemaakt die bij de helpdesk terecht komen. Deze tickets komen binnen in JIRA Servicedesk.

Op de helpdesk worden tickets opgelost door eerstelijns- en tweedelijns helpdesk medewerkers. Door de vele gebruikers van Intergrip kon de hoeveelheid tickets snel oplopen.

 

Oplossing van D’atalier

D’atalier heeft in samenwerking met Intergrip de hele procesflow gedefinieerd en opnieuw uitgedacht. Aan de hand van de geheel nieuwe procesflow heeft D’atalier met behulp van PowerBI en Jira een interactief dashboard gemaakt.

Inzicht in belangrijke grafieken en dashboards met bruikbare data in één oogopslag.

Ten alle tijden een up-to-date overzicht in werkdruk binnen verschillende onderdelen.

Waardoor trends te herkennen zijn en hier vervolgens op kan worden gestuurd.

Haal meer uit uw data!

Bent u ook benieuwd hoe D’atalier uw bedrijf kan helpen data zinvol te gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Heeft u een vraag of opmerking over onze Business Intelligence Software? Neem gerust contact met ons op.

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands