PA van Rooyen

PA van Rooyen is een erkend verhuisbedrijf dat zowel zakelijke als particuliere klanten voorziet van een zorgeloze verhuizing. Een verhuizing staat al jaren in de top 3 van meest stressvolle situaties. De verhuizing wordt vakkundig en met aandacht door PA van Rooyen uitgevoerd, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe onderkomen.

Probleemstelling

PA van Rooyen maakt gebruik van een inventarisatie tool die zij inzetten bij het uitvoeren van verhuizingen. Uit deze tool werd belangrijke en nuttige data gehaald om dit vervolgens te gebruiken bij het maken van rapportages. Deze rapportages worden gebruikt bij kwartaalmeetings. Echter werd deze data verspreid opgeslagen in verschillende Excel sheets.

De betreffende rapportages worden gebruikt voor het efficiënt inzetten van personeel, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het maken van inschattingen en het inzichtelijk maken van kosten. Het omzetten van deze data in bruikbare informatie was een tijdrovend proces dat handmatig werd uitgevoerd.

Oplossing van D’atalier

Naar aanleiding van de huidige rapportages heeft D’atalier geautomatiseerde dashboards op maat ontwikkeld. De data en rapportages worden naar wens vormgegeven in dashboards

Het handmatig opslaan van data, en het hebben van verschillende Excel sheets verleden tijd.

Deze dashboards zijn vervolgens naadloos geintegreerd binnen de inventarisatie tool.

Hiermee besparen zij kostbare tijd die nu kan worden besteed aan andere processen.

Haal meer uit uw data!

Bent u ook benieuwd hoe D’atalier uw bedrijf kan helpen data zinvol te gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Heeft u een vraag of opmerking over onze Business Intelligence Software? Neem gerust contact met ons op.

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands