De workflows van D’atalier

D’atalier verandert de manier waarop bedrijven data inzetten om problemen op te lossen. Maak gebruik van de uitgebreide datamogelijkheden in een workflow bestaande uit 4 stappen die aansluit op uw bedrijfsbehoeften.

Workflow Light

Workflow Light maakt data in organisaties inzichtelijk en zorgt voor het krijgen van rijke analyses en heldere visuele rapportages. Overal en altijd inzicht in belangrijke bedrijfsprocessen.

STAP 1

Verzamel gegevens uit verschillende bronnen.

Verwerf nieuwe en verrassende inzichten door meerdere gegevensbronnen te combineren. D’atalier werkt met alle gegevens die uw bedrijf genereert en zet ze om in bruikbare informatie.

STAP 2

Alle relevante data gecentraliseerd in een interactief dashboard.

D’atalier geeft meer inzicht in uw data. U kunt verschillende grafieken en tabellen gebruiken voor het bepalen van trends, het doen van voorspellingen en het opsporen van afwijkingen.

Group 14

STAP 3

Integratie

In ons D’atalier platform

U kunt gebruik maken van het D’atalier platform voor het inzien van uw dashboards. D’atalier zorgt voor betrouwbare en snelle toegang, waardoor u volledig ontzorgd wordt.

In uw eigen app

D’atalier kan voor u een eigen applicatie ontwikkelen in uw huisstijl. Zo heeft u niet alleen de mogelijkheid om 24/7 uw eigen dashboards in te zien, maar u kunt dit desgewenst ook combineren met maatwerk software als aanvulling op uw bestaande softwareoplossingen. Zo heeft u uw dashboards en maatwerk software naadloos geïntegreerd in uw eigen applicatie!

Onderdelen in Workflow Light

Onderdelen in Workflow Light

CONTACT

Heeft u een vraag of opmerking over onze Business Intelligence Software? Neem gerust contact met ons op.

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands