De workflows van D’atalier

D’atalier verandert de manier waarop bedrijven data inzetten om problemen op te lossen. Maak gebruik van de uitgebreide datamogelijkheden in een workflow bestaande uit 4 stappen die aansluit op uw bedrijfsbehoeften.

Workflow Regular

Door Workflow Regular te gebruiken combineert u verschillende databronnen om tot nog meer inzicht te komen binnen uw organisatie. Wij halen de data uit uw systemen, zetten deze om naar één bron van waarheid en tonen deze vervolgens in heldere visuele rapportages.

STAP 1

Verzamel gegevens uit verschillende bronnen.

Verwerf nieuwe en verrassende inzichten door meerdere gegevensbronnen te combineren. D’atalier werkt met alle gegevens die uw bedrijf genereert en zet ze om in bruikbare informatie.

STAP 2

Integratie

‘Bronze data’ is ruwe ongetransformeerde en ongemodificeerde data. De data uit alle bronnen landt in deze laag.

Transformatie

In de ‘Zilver’ laag wordt de ruwe data gepolijst door deze op te schonen, te combineren, te filteren en te preparen in datasets die betekenis geven aan de data. De datasets worden voorzien van metadata, zodat gebruikers hier gemakkelijk mee kunnen werken.

Data Lakehouses

In de ‘Gold’ laag worden de ‘Zilver’ datasets omgezet naar goed geconstrueerde sets op maat gemaakte informatie, die nauw aansluit op de wensen van datascientists en analisten. Vanuit deze laag kan direct gerapporteerd worden. De aan elkaar gerelateerde informatiesets worden verzameld in collecties, ook wel lakehouses genoemd.

Group 15GoudZilverSTAP 2Brons

STAP 4

Alle relevante data gecentraliseerd in een interactief dashboard.

D’atalier geeft meer inzicht in uw data. U kunt verschillende grafieken en tabellen gebruiken voor het bepalen van trends, het doen van voorspellingen en het opsporen van afwijkingen.

STAP 5

Integratie

In ons D’atalier platform

U kunt gebruik maken van het D’atalier platform voor het inzien van uw dashboards. D’atalier zorgt voor betrouwbare en snelle toegang, waardoor u volledig ontzorgd wordt.

In uw eigen app

D’atalier kan voor u een eigen applicatie ontwikkelen in uw huisstijl. Zo heeft u niet alleen de mogelijkheid om 24/7 uw eigen dashboards in te zien, maar u kunt dit desgewenst ook combineren met maatwerk software als aanvulling op uw bestaande softwareoplossingen. Zo heeft u uw dashboards en maatwerk software naadloos geïntegreerd in uw eigen applicatie!

Onderdelen in Workflow Regular

Onderdelen in Workflow Regular

CONTACT

Heeft u een vraag of opmerking over onze Business Intelligence Software? Neem gerust contact met ons op.

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands