KPI dashboard van D’atalier

Wilt u gebruik maken van een op maat gemaakt KPI dashboard voor uw organisatie? Neem contact op met D’atalier voor een vrijblijvende demo en kom erachter hoe u meer inzicht en grip op uw KPI’s krijgt.

KPI dashboard

D’atalier; Het ultieme KPI dashboard

Bent u op zoek naar een KPI dashboard waarmee u meer inzicht krijgt in uw data? Dan kunnen wij u daarbij helpen. D’atalier zorgt ervoor dat u prestaties van uw bedrijf gemakkelijk kunt volgen door belangrijke gegevens samen te brengen in een dashboard.

Wij laten u graag zien hoe wij een KPI dashboard kunnen creëren voor verschillende doeleinden binnen uw organisatie. D’atalier is webbased, relevante inzichten zijn altijd en overal toegankelijk voor medewerkers met bevoegdheid.

Hoe wordt het KPI dashboard van D’atalier samengesteld?

Wij weten al te goed dat elke organisatie unieke KPI’s heeft. Dit is de reden dat ons KPI dashboard op maat wordt ingericht. Hierdoor heeft u in één oogopslag inzicht in relevante bedrijfsdata.

Samen met u bekijken we uw situatie en bepalen we welke KPI’s moeten terugkomen in uw dashboard. Het perfecte dashboard is eenvoudig, volledig en makkelijk te begrijpen voor iedereen binnen uw team.

KPI dashboard

Rapportage

Het gebruik van D’atalier zorgt voor een besparing in kostbare tijd en moeite. Met één klik worden rapporten gegenereerd op basis van belangrijke gegevens uit verschillende bronnen.

Visualisatie

Van ruwe data naar inzicht door middel van overzichtelijke op maat gemaakte dashboards. D’atalier zet uw gegevens om in grafieken en/of andere grafische voorstellingen.

Dashboarding

Onze dashboard oplossing verwerkt belangrijke gegevens uit verschillende bronnen in dashboards. Dit is erg handig als u over beschikt over grote hoeveelheden data.

Interpretatie

U kunt een duidelijk beeld krijgen van de gegevens van uw bedrijf door één dashboard te gebruiken. U heeft toegang tot alle informatie die u nodig heeft, waar en wanneer u dat wilt.

KPI dashboard

Neem datagedreven beslissingen door het KPI dashboard van D’atalier

De toekomst van elke onderneming hangt af van goed gefundeerde beslissingen. Een van de meest efficiënte manieren om in uw bedrijf beslissingen te nemen is door alle gegevens die u ontvangt te verzamelen en er bruikbare informatie van te maken.

Door gebruik te maken van alle gegevens die uw bedrijf genereert, kunt u workflows stroomlijnen en processen efficiënter maken. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een demo.

Voordelen van ons KPI dashboard

Het dashboard bevat alle nodige componenten om relevante, bruikbare inzichten te verschaffen. Uw gegevens worden omgezet in een overzichtelijk dashboard, de KPI’s worden gepresenteerd in tabellen en grafieken.

Neem belangrijke beslissen op basis van real-time data.

Relevante data wordt verwerkt in overzichtelijke grafieken en tabellen.

Kijk kritisch naar bestaande bedrijfsprocessen zodat deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Krijg nieuwe inzichten en spoor afwijkingen op in complexe bedrijfsprocessen.

Ledereen binnen het bedrijf krijgt één versie van de waarheid aangeboden op het gebied van data.

Ons dashboard wordt op maat ingericht zodat u het optimaal kunt gebruiken.

Maak gebruik van de verschillende functies die D’atalier te bieden heeft

Een hoogwaardig dashboard voorkomt onnodige discussies tussen teamleden door het verkeerd interpreteren van gegevens. Er wordt namelijk één versie van de waarheid gecreëerd. Hierdoor kunnen er beslissingen worden genomen op basis van harde data die voor iedereen inzichtelijk is.

Visualisatie van gegevens

Complexe data op een geordende en gerichte manier visualiseren voor een gemakkelijke interpretatie.

Machine learning / AI

Gebruik machine learning en AI om nog meer inzichten uit de data te verzamelen.

Process mining

Analyseer operationele processen op basis van datalogs, om event data om te zetten in inzichten en acties.

Samenwerking

Door met u samen te werken creëren we op maat gemaakte dashboards die u de inzichten geven die aansluiten op uw behoeften.

Datamining

Focus op statistische verbanden tussen verschillende meetgegevens.

Natural Language Processing

Niet alle data is gestructureerd, met behulp van Natural Language Processing kan inzicht worden verkregen in tekstuele inhoud.

CONTACT

Heeft u een vraag of opmerking over onze Business Intelligence Software? Neem gerust contact met ons op.

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands