BI Tools van D’atalier

Maak gebruik van de handige BI tools van D’atalier. Onze dashboards geven inzicht en maken Business Intelligence overzichtelijk voor alle soorten bedrijven.

Group 45

10+

Jaar ervaring

Group 50

120+

Voltooide projecten

Group 44

10+

Professionals

Wat doen BI tools?

Business Intelligence tools (BI tools) zijn in staat om gegevens uit de meest ingewikkelde bedrijfsprocessen te verwerken, te interpreteren en te presenteren in een overzichtelijk dashboard. Deze inzichten worden gebruikt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, fouten op te sporen en kosten te besparen.

Niet alleen grote organisaties, maar ook midden en kleine bedrijven willen tegenwoordig BI tools gebruiken. Dit komt doordat het noodzakelijk is voor bedrijven om te digitaliseren. D’atalier voorziet bedrijven van belangrijke inzichten waarop ingespeeld kan worden.

D’atalier; De ideale business intelligence tool (BI tool)

Group 31

Inzicht in business intelligence

BI tools helpen bij het ontdekken van trends en het krijgen van nieuwe inzichten op basis van uw verzamelde data. D’atalier zet uw ruwe data om in bruikbare informatie. Dit wordt vervolgens gepresenteerd in overzichtelijke dashboards die eenvoudig te begrijpen zijn.

Shape 2

Op maat gemaakte dashboards

Bent u op zoek naar de juiste BI tools voor uw organisatie? Wij kunnen u helpen. Het dashboard van D’atalier kan namelijk op maat worden ingericht zodat onze software naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in belangrijke bedrijfsinformatie.

Wat bieden wij?

file-chart-pie

Rapportage

Het gebruik van D’atalier zorgt voor een besparing in kostbare tijd en moeite. Met één klik worden rapporten gegenereerd op basis van belangrijke gegevens uit verschillende bronnen.

chart-line-up

Visualisatie

Van ruwe data naar inzicht door middel van overzichtelijke op maat gemaakte dashboards. D’atalier zet uw gegevens om in grafieken en/of andere grafische voorstellingen.

Group 33

Dashboarding

Onze dashboard oplossing verwerkt belangrijke gegevens uit verschillende bronnen in dashboards. Dit is erg handig als u over beschikt over grote hoeveelheden data.

Interpretatie

U kunt een duidelijk beeld krijgen van de gegevens van uw bedrijf door één dashboard te gebruiken. U heeft toegang tot alle informatie die u nodig heeft, waar en wanneer u dat wilt.

Duidelijke analyses en rapportages zorgen voor datagedreven besluitvorming

Met onze krachtige en aanpasbare rapportagetools kunt u de prestaties van de verschillende afdelingen en processen binnen uw bedrijf evalueren in een interactief dashboard. Hierdoor kunt u beslissingen nemen op basis van harde data.

D’atalier is enorm gebruiksvriendelijk en maakt uw gegevens inzichtelijker. De business intelligence software is zo gebouwd dat u de informatie in verschillende grafieken en tabellen gemakkelijk kunt gebruiken. Hierdoor kunnen organisaties eenvoudig trends vaststellen, voorspellingen doen of afwijkingen opsporen!

Voordelen van ons
BI dashboard

Het Business Intelligence (BI) dashboard is uitgerust met alle essentiële elementen om waardevolle en praktische inzichten te genereren. Uw data wordt weergegeven in een overzichtelijk dashboard, waarin de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI’s) worden weergegeven in tabellen, grafieken, visuele representaties en rapportages.

Knowledge-based

Neem belangrijke beslissen op basis van real-time data.

Duidelijke analyses

Relevante data wordt verwerkt in overzichtelijke grafieken en tabellen.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Kijk kritisch naar bestaande bedrijfsprocessen zodat deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Afwijkingen opsporen

Krijg nieuwe inzichten en spoor afwijkingen op in complexe bedrijfsprocessen.

Één versie van de waarheid

Iedereen binnen het bedrijf krijgt één centrale versie van de waarheid.

Integratie met bestaande systemen

Ons dashboard wordt op maat ingericht zodat u het optimaal kunt gebruiken.

BI consultancy diensten

Naast het leveren van geavanceerde BI tools bieden we ook BI consulting om jou te begeleiden bij het volledige BI proces. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van een datastrategie, het ontwerpen van datawarehouses of het uitvoeren van complexe analyses, onze consultants zijn er om jou te helpen.

Maak gebruik van de verschillende BI functies die D’atalier te bieden heeft

Het Business Intelligence (BI) dashboard is uitgerust met alle essentiële elementen om waardevolle en praktische inzichten te genereren. Uw data wordt weergegeven in een overzichtelijk dashboard, waarin de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI’s) worden weergegeven in tabellen, grafieken, visuele representaties en rapportages.

Visualisatie van gegevens

Complexe data op een geordende manier visualiseren voor een gemakkelijke interpretatie.

Machine learning / AI

Gebruik machine learning en AI om nog meer inzichten uit de data te verzamelen.

Process mining

Analyseer operationele processen op basis van datalogs, om event data om te zetten in inzichten en bijpassende acties.

Samenwerking

Door met u samen te werken creëren we op maat gemaakte dashboards die u de inzichten geven die aansluiten op uw behoeften.

diagram-venn

Datamining

Focus op statistische verbanden tussen verschillende meetgegevens, patroonherkenning, en voorspellende modellen.

Natural Language Processing

Niet alle data is gestructureerd, met behulp van Natural Language Processing kan inzicht worden verkregen in tekstuele inhoud.

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe een data lakehouse uw bedrijf kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde demonstratie aan te vragen. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden naar een toekomst van geavanceerde datamanagement.