Power Platform

Ben je op zoek naar krachtige oplossingen voor bedrijfsautomatisering en datagedreven besluitvorming?

Bij D’atalier zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van het Power Platform (Admin Center). Ontdek hoe onze expertise en maatwerkoplossingen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Group 45

10+

Jaar ervaring

Group 50

120+

Voltooide projecten

Group 44

10+

Professionals

Wat is het Power Platform?

Het Power Platform is een geïntegreerd ecosysteem van low-code tools waarmee organisaties snel en efficiënt aangepaste bedrijfsoplossingen kunnen bouwen.

Bestaande uit Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents, heeft het platform een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor datamanagement, app-ontwikkeling, workflow automatisering en chatbotcreatie.

Power Platform Admin Center

Het beheren en onderhouden van jouw Power Platform-omgeving is essentieel voor een soepele werking.

Onze specialisten zijn bekwaam in het Power Platform Admin Center, waarmee de beveiliging en prestaties van jouw Power Platform gewaarborgd kunnen worden. Of het nu gaat om gebruikersbeheer, toegangscontrole of het monitoren van activiteiten, wij zorgen ervoor dat jouw power Platform optimaal presteert.

Wat bieden wij?

Visualisatie

Van ruwe data naar inzicht door middel van overzichtelijke op maat gemaakte dashboards. D’atalier zet uw gegevens om in grafieken en/of andere grafische voorstellingen.

Rapportage

Het gebruik van D’atalier zorgt voor een besparing in kostbare tijd en moeite. Met één klik worden rapporten gegenereerd op basis van belangrijke gegevens uit verschillende bronnen.

Oplossingen op maat

We begrijpen natuurlijk dat elk bedrijf zijn unieke behoeften heeft. Daarom leveren wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan deze specifieke behoeften en vereisten.

Deskundigheid

Ons team van gecertificeerde professionals heeft uitgebreide ervaring in het implementeren, optimaliseren en beheren van het Power Platform, wat resulteert in naadloze integraties en efficiëntie.

Group 33 Copy

Dashboarding

Onze dashboard oplossing verwerkt belangrijke gegevens uit verschillende bronnen in dashboards. Dit is erg handig als u over beschikt over grote hoeveelheden data.

Interpretatie

U kunt een duidelijk beeld krijgen van de gegevens van uw bedrijf door één dashboard te gebruiken. U heeft toegang tot alle informatie die u nodig heeft, waar en wanneer u dat wilt.

Onze diensten

Bij D’atalier begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Onze ervaren consultants werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te creëren die perfect aansluiten op de bedrijfsprocessen. Wij zorgen ervoor dat jouw Power Platform optimaal werkt, hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om gebruikersbeheer, toegangscontrole of het monitoren van activiteiten.

Maak gebruik van de verschillende functies die D’atalier te bieden heeft

Een hoogwaardig dashboard voorkomt onnodige misverstanden tussen teamleden en bevordert een juiste interpretatie van gegevens. Er wordt namelijk één versie van de waarheid gecreëerd. Hierdoor kunnen er beslissingen worden genomen op basis van harde data die voor iedereen inzichtelijk is.

Visualisatie van gegevens

Complexe data op een gestructureerde en geordende manier visualiseren voor een gemakkelijke interpretatie en analyse.

Process mining

Analyseer operationele processen op basis van datalogs, om event data om te zetten in inzichten en bijpassende acties.

Machine learning / AI

Gebruik machine learning en AI om nog meer inzichten uit de verzamelde data te kunnen halen en in te zetten.

Samenwerking

Door met u samen te werken creëren we op maat gemaakte dashboards die u de inzichten geven die aansluiten op uw behoeften.

Datamining

Focus op statistische verbanden tussen verschillende meetgegevens, patroon herkenning en voorspellende modellen.

Natural Language Processing

Niet alle data is gestructureerd, met behulp van Natural Language Processing kan inzicht worden verkregen in tekstuele inhoud.

Neem contact op met D’atalier

Wil je de kracht van het Power Platform optimaal gebruiken en profiteren van de expertise van D’atalier? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe wij samen jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en groei kunnen stimuleren door middel van het Power Platform.