Management dashboard

Bij D’atalier snappen we dat effectief management de sleutel is tot het succes van jouw bedrijf. Daarom presenteren we met trots ons geavanceerde management dashboard, een krachtige tool ontworpen om jou te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het laten vloeien van bedrijfsprocessen.

Group 45

10+

Jaar ervaring

Group 50

120+

Voltooide projecten

Group 44

10+

Professionals

Waarom een Management Dashboard?

Een management dashboard is niet alleen een visuele weergave van gegevens; het vormt de kern van jouw bedrijf. Met slecht één blik op ons dashboard krijg je inzicht in KPI’s, financiële gegevens en operationele statistieken. Dit stelt je in staat om trends te identificeren, kansen te benutten en uitdagingen proactief aan te pakken.

Kenmerken van ons Management Dashboard

real-time

Real-time data

Het gebruik van D’atalier zorgt voor een besparing in kostbare tijd en moeite. Met één klik worden rapporten gegenereerd op basis van belangrijke gegevens uit verschillende bronnen.

cog

Maatwerk

Laat het dashboard aanpassen op basis van jouw specifieke behoeften. Kies de KPI’s die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf en krijg een op maat gemaakte weergave van jouw gegevens.

Group 33 Copy

Natuurlijke visualisaties

Begrijp complexe gegevens moeiteloos met behulp van heldere en natuurlijke visualisaties. Grafieken, diagrammen en infographics maken de informatie gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor diegenen zonder analytische achtergrond.

devices

Toegankelijkheid

Ons dashboard is web gebaseerd en daardoor toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Beheer met volledige functionaliteit jouw bedrijf, waar je ook bent.

personal-data

Gegevensbeveiliging

Veiligheid staat bij ons voorop. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsgegevens te allen tijde beschermd zijn.

Maak gebruik van de verschillende functies met dashboard KPI die D’atalier te bieden heeft

Een hoogwaardig dashboard voorkomt onnodige misverstanden tussen teamleden en bevordert een juiste interpretatie van gegevens. Er wordt namelijk één versie van de waarheid gecreëerd. Hierdoor kunnen er beslissingen worden genomen op basis van harde data die voor iedereen inzichtelijk is.

Visualisatie gegevens

Complexe data op een gestructureerde en geordende manier visualiseren voor een gemakkelijke interpretatie en analyse.

Process mining

Analyseer operationele processen op basis van datalogs, om event data om te zetten in inzichten en bijpassende acties.

Machine learning / AI

Gebruik machine learning en AI om nog meer inzichten uit de verzamelde data te kunnen halen en in te zetten.

Samenwerking

Door met u samen te werken creëren we op maat gemaakte dashboards die u de inzichten geven die aansluiten op uw behoeften.

Datamining

Focus op statistische verbanden tussen verschillende meetgegevens, patroon herkenning en voorspellende modellen.

Natural Language Processing

Niet alle data is gestructureerd, met behulp van Natural Language Processing kan inzicht worden verkregen in tekstuele inhoud.

Waarom D’atalier als partner?

Optimale resultaten en besluitvorming

Kies voor het management dashboard van D’atalier en ervaar de kracht van gegevensgestuurd management. Pak de controle over je bedrijf en bereik nieuwe doelen van efficientie en succes. Neem gerust contact met ons op voor een demo en ervaar de waarde zelf.