Marginpar

D’atalier SuccesverhalenMarginpar

Marginpar

Al meer dan drie decennia heeft Marginpar zichzelf gevestigd als een prominente bloemenproducent, waarbij ze een diverse reeks van meer dan 100 prachtige bloemproducten kweken op hun boerderijen in Kenia, Ethiopië, Tanzania en Zimbabwe.

Probleemstelling

Bij het plannen van de productie en het opstellen van budgetten bevond Marginpar zich in een complex doolhof van Excel-lijsten, spreadsheets en formules. Ze zochten naar een gestroomlijnde oplossing en wendden zich tot D’atalier voor hulp bij het herstructureren van hun gegevens via een oplossing gebaseerd op PowerBI.

Gewenste oplossing

D’atalier vereenvoudigde het hele proces door verbinding te maken met het ERP-systeem voor de meeste bestaande gegevens en eenvoudige Excel-lijsten te gebruiken om ontbrekende informatie aan te vullen. Via Power BI-berekeningen werd alles naadloos geïntegreerd tot een gebruiksvriendelijk geheel, waardoor het jaarlijkse budgetteringsproces van Marginpar veelomvattender en eenvoudiger beheerbaar werd.

Eindresultaat

Het resultaat van de samenwerking met D’atalier was een efficiëntere en gestroomlijnde budgetteringsaanpak voor Marginpar. Ze waren niet langer afhankelijk van ingewikkelde Excel-documenten en konden nu vertrouwen op een geïntegreerde PowerBI-oplossing om hun productie te plannen en budgetten op te stellen. Hierdoor kon Marginpar hun bedrijfsvoering verbeteren en zich blijven concentreren op het kweken van prachtige bloemenproducten.

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe een data lakehouse uw bedrijf kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde demonstratie aan te vragen. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden naar een toekomst van geavanceerde datamanagement.